Dievčatá U14 sa pripravovali na turnaj v Kodani.

Dievčenský reprezentačný výber do 14 rokov sa opäť stretol na kempe vo Svite, tentokrát prišli hráčky z celého Slovenska.

Hlavná trénerka Zuzana Žirková: "Takéto mládežnícke reprezentačné zrazy sú nutnosťou,ktorú treba opakovať tak často ako sa len dá a nemyslím tým raz za polrok. Videla som veľa chýb, nevedomostí zodpovedajúcich tejto kategórii, ale videla som aj chuť a odhodlanie sa niečo nové naučiť.

Máme na čom stavať a to je to podstatné. Obranné činnosti a spolupráca v nej bola a je najslabším článkom a preto budeme veľmi veľkú časť takýchto zrazov venovať práve jej. S talentom sa dá presadiť v útoku ale v obrane im musíme viac pomocť. Teším sa na ďalší tréningový kemp s dievčatami, ktoré majú chuť sa zlepšovať a pracovať na sebe. "

Dievčatá sa zúčastnia na turnaji v Kodani 16.6 - 19.6. kde odohrajú prvé spoločné zápasy.

Nominácia na kemp: 

Hrnčiariková Cleo (UKF Junior Nitra), Gašpárková Mária (AŠK Trnava), Vojtášková Vanda (Slovan Bratislava), Lopuchová Laura, Kovácsová Rebeka (ŠBK Šamorín), Žigová Emily (Lokomotíva Sereď), Repáňová Lea (BKM Petržalka), Kapláňová Laura, Oravcová Michaela (MBK Ružomberok), Daňková Emma (CBK Košice), Petrovičová Alexandra (ŠKP Banská Bystrica), Nemečková Pavlína (MBK Stará Turá), Lukčová Nikola, Hirešová Nicol, Červenáková Ema, Harčárová Ema, Laníková Dominika, Vargová Nina, Lukčová Veronika (YOUNG ANGELS Košice), Rzesztová Natália (BKM Žilina), Demeová Lea (AKAPO Lučenec)