Fiba 3x3 Women's Series - Voiron

Naša ženská reprezentácia sa predstaví na druhom kole prestížnej ženskej série pod názvom FIBA WOMEN’S SERIES v dňoch 21. a 22. 5. vo francúzskom meste Voiron. Ide o najvyššiu ženskú súťaž v rámci pro kategórie na svete. Naša reprezentácia sa ocitla v spoločnosti absolútnej svetovej špičky. Reprezentačný dres oblečú hráčky Romana Vyňuchalová, Dominika Drobná, Dominika Rusiňáková a Monika Krajčovičová. Pod trénerskou taktovkou Richarda Kamenského zabojujú o čo najlepšie umiestnenie a čo najviac bodov do svetové rebríčka FIBA 3×3.

Slovensko sa predstaví v základnej skupine C, spolu s reprezentáciou Mongolska, ktorá je istým účastníkom olympijských hier v Tokyu a tímom Holandska ktorý patrí k užšej svetovej špičke. Všetky naše zápasy, ako aj vyvrcholenie turnaja budú môcť diváci sledovať prostredníctvom live streamu cez nášho mediálneho partnera šport.sk.

Systém turnaja je neúprosný. Zo štyroch skupín po troch účastníkoch postupujú do vyraďovacích bojov prvý dvaja. Našim dievčatám budeme držať palce.

Program našej reprezentácie:

  1. máj:
14:40 Holandsko : Slovensko (live stream)

18:00 Mongolsko : Slovensko (Live stream)

Informácie o turnaji: https://bit.ly/3wmF1v1

Rozpis: https://bit.ly/3frVjMd