Reprezentácia U14 dievčat mala tri kempy po celom Slovensku

Reprezentácia U14 dievčat pod vedením trénera Uroša Kutriho má za sebou tri kempy, ktoré sa konali v troch kútoch Slovenska - na západe, v strede a na východe. 

Prvým kempom bol ten na západe, ktorý sa uskutočnil v dňoch 20. - 22. februára v Senici. Nasledoval stredoslovenský v dňoch 27. februára až 1. marca v Starej Turej. Posledným bol východoslovenský kemp v dňoch 6. - 8. marca vo Svite. 

Práve ten posledný zhodnotil Kutri ako najlepší z jeho pohľadu. “Baby ukázali najväčšiu kvalitu,” povedal Kutri. Ako ďalej dodal, je ale veľmi spokojný so všektými troma kempmi. "Budeme ďalej pokračovať v práci a progrese v tejto a aj budúcej sezóne,” doplnil tréner. 

Čo sa týka ďalšieho programu, s dievčatami sa chcú ešte raz stretnúť, avšak v menšom počte. “Bude to užší výber, približne 20 dievčat. Presný termín sme si ešte nedohodli. Musíme si celý tím sadnúť a dohodnúť sa na ďalšom programe,” vysvetlil. 

Na programe majú aj spoločný kemp s U15 divčat, ktorý vedie trénerka Zuzana Žirková. “Čo viem, plánuje to na leto a preto som premýšľal, že by sme sa spoločne mohli stretnúť a odohrali by sme spolu aj zápas. To sú ale nejaké plán, uvidíme, čo je realita,” konkretizoval Kutri. 

Všetky tri miesta kempu hodnotil tréner pozitívne. "Rovnako ako Senica, Stara Turá aj Svit boli výborní hostitelia a mali sme výborné podmienky trénovať a dievčatá ukázali, prečo boli vybrané na tieto kempy. Pevné verím, že im toto stretnutie dá motiváciu, aby ďalej pokračovali v basketbale a aby trénovali ešte lepšie ako doteraz," uzavrel tréner. 


Fotogaléria