PREVIEW: Kto zo žien získa slovenský pohár? Rozhodne sa medzi TOP 6

Už dnes (20. januára) štartuje v piešťanskej Diplomat aréne slovenský pohár žien, v ktorom sa zúčastňuje celkovo šesť tímov. Počas najbližšieho víkendu nás čakajú súboje v TOP 6 tímoch. 

V piatok 20. januára sa štartuje štvrťfinálovými duelmi medzi Sláviou Banská Bystrica a U23 košických Young Angels. Duel začne o 16:30. V druhom zápase sa proti sebe postavia ŠBK Šamorín a ženský výber Young Angels Košice. Tento duel začne o 19:00. 

Do semifinálových súbojov priamo postúpili Piešťanské Čajky a MBK Ružomberok. Čajky v súboji vyzvú buď Šamorín alebo Young Angels. Ružomberčanky narazia na lepšieho z dvojice Banská Bystrica alebo U23 Košice. Ešte pred semifinálovými zápasmi sa odohrá duel o 5. miesto, v ktorm sa stretnú horšie tímy z piatkového štvrťfinále. 

V nedeľu turnaj vyvrcholí najskôr zápasom o 13:30, v ktorom sa rozhodne o treťom mieste. V ňom sa stretnú porazené tímy zo semifinále. O 16:00 sa na turnaji odohrá posledný zápas a to finále ženského slovenského pohára, ktorý rozhodne o jej držiteľovi. 

My budeme boj o pohár sledovať a budeme vás informovať o výsledkoch zápasov a aj celkovom víťazovi. Sledujte nás, výsledky nájdete na tomto odkaze